Junior Planckaert heeft gekozen voor Pauline! Viktor Verhulst heeft wat te zeggen

door: BCM
Junior Planckaert
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdag 21 juni kwam er een einde aan de zoektocht van Junior Planckaert. Het werd meteen de laatste aflevering van 'Junior op zoek naar de liefde'.

In het laatste hoofdstuk van zijn zoektocht nam Junior Planckaert de twee overgebleven meisjes mee naar het kasteel in Frankrijk. Pauline en Ati mochten daar (een deel van) de familie ontmoeten. 

Ten slotte volgde het ultieme beslissingsmoment. Junior koos daarbij voor de 23-jarige Pauline Devos. Voor haar voelde hij aantrekkingskracht sinds het eerste privégesprek. De opnames zijn intussen vijf maanden geleden en ja hoor, het koppel is nog steeds gelukkig samen!

Junior deelt nu een foto op Instagram samen met Pauline aan het kasteel in Frankrijk. "Het is niet langer meer 'Junior op zoek naar de liefde', maar 'Junior heeft de liefde gevonden'", schrijft hij erbij. "Ik wil nooit stoppen met herinneringen maken met jou", reageert Pauline daarop.

Verschillende BV's wensen het koppel veel geluk. Zus Stephanie Planckaert reageert "jullie" met een hartje erachter. Viktor Verhulst zegt dan weer: "Op weg naar een mooi verhaal, vriend! Proficiat!"