Pauline eerlijk over 'Junior op zoek naar de liefde': "Had ik het soms lastig mee"

door: LHX
Pauline Devos
Afbeelding bron: Eén

In 'Junior op zoek naar de liefde' heeft Junior Planckaert de knoop doorgehakt: hij heeft gekozen voor Pauline. De twee zijn inmiddels nog steeds gelukkig samen. 

"Vanaf het begin voelde ik mij al het meest aangetrokken tot jou", zegt Junior Planckaert tegen Pauline in 'Stephanie zoekt mee'. "Vanaf de eerste dag, bij de één-op-ééngesprekken."

"Maar dan komen al die verschillende indrukken en gevoelens", herinnert hij zich. Door de aanwezigheid van de andere meisjes had hij het gevoel dat er constant aan zijn emoties getrokken werd. "Zo ging ik van de ene naar de andere kant."

Waar Pauline het dan weer moeilijk mee had, was het feit dat ze amper naar Juniors gevoelens voor haar kon polsen. "Als je met iemand datet, kan je makkelijk vragen: 'Hoe sta jij tegenover mij? Hoe voel jij je bij mij? Vind je mij leuk?' En nu kende ik altijd je eigen verhaal, maar ik kende nooit jouw kant van het verhaal."

"Daar had ik het soms wel lastig mee", geeft ze toe. "Want ja, bevestiging krijgen is iets wat ik soms nodig heb. Dat was er niet omdat de andere meisjes er waren."