Kijkers hebben allemaal dezelfde boodschap voor Junior Planckaert na 'Junior op zoek naar de liefde'

door: COS
Junior Planckaert met Ati, Pauline en Delphine
Afbeelding bron: VRT

Junior Planckaert kiest volgende week met wie hij een toekomst ziet in 'Junior op zoek naar de liefde'. Delphine wordt het niet, zij werd tijdens hun trip in Parijs naar huis gestuurd.

Junior Planckaert trok met de drie overgebleven dames - Delphine, Pauline en Ati - naar Parijs. Daar brachten ze in groep, maar ook tijdens privédates tijd met elkaar door. Junior ondervond dat de spanning bij de andere dames groter was dan bij Delphine en dus werd ze terug naar België gestuurd.

Dat is tot grote teleurstelling van bijzonder veel kijkers. "Nee, Junior... Je hebt je match naar huis gestuurd... Heel jammer! Volgens mij was Delphine de perfecte match voor een heel lange en stabiele relatie", klinkt het. "Delphine paste perfect bij Junior maar ook bij de Planckaerts. Jammer."

"Delphine naar huis sturen... Daar zal hij nog spijt van krijgen. Het is een mooi, natuurlijk, nuchter meisje en iemand met wie je vooruit kan", vindt nog iemand. "De vrouw die het beste bij hem past, heeft hij naar huis gestuurd." En: "'Op papier ben jij de beste keuze, het perfecte meisje' en ze dan laten lopen?"

Andere kijkers begrijpen Juniors keuze wel. Zo leken Delphine en Junior misschien te veel op elkaar. "Ze hebben allebei iemand met wat meer pit nodig", vindt iemand. "Ze hadden meer een broer-zusrelatie", merkt iemand anders op.