Junior Planckaert wil nog wat kwijt over Delphine na exit in 'Junior op zoek naar de liefde'

door: COS
Junior Planckaert en Delphine in 'Junior op zoek naar de liefde'
Afbeelding bron: VRT

Junior Planckaert nadert het einde van zijn zoektocht naar de liefde. 'Junior op zoek naar de liefde' komt volgende week al dan niet met een succesvol liefdesverhaal tot een einde.

Junior Planckaert trok met de drie overgebleven dames naar Parijs in 'Junior op zoek naar de liefde'. Hij bracht ook wat tijd door met elke dame afzonderlijk. Met Delphine ging hij met een boot varen op de Seine.

Hoewel het een romantische setting was, voelde Junior minder spanning tussen hem en Delphine. Zij was volgens Junior nochtans de dame die op papier de perfecte partner zou zijn voor hem.

Junior volgde toch zijn gevoel en besloot Delphine naar huis te sturen. Hij wil wel nog wat kwijt aan haar. "Zo dankbaar dat je erbij was! Zoals ik toen al zei: je bent en blijf een topmadam", schrijft Junior op Instagram.

Volgens heel wat kijkers heeft Junior de verkeerde keuze gemaakt. "Zo jammer dat je haar hebt laten gaan. In mijn ogen paste zij het best voor jou", klinkt het. "Zo spijtig, hopelijk vindt ze snel de liefde van haar leven", reageert nog iemand.