Kijkers doen pijnlijke voorspelling voor Junior Planckaert na 'Junior op zoek naar de liefde'

door: COS
Junior Planckaert met Ati, Pauline en Delphine
Afbeelding bron: VRT

Junior Planckaert staat op dinsdag 21 juni voor een moeilijke beslissing. In 'Junior op zoek naar de liefde' zal hij zijn ultieme keuze maken.

Stapt Junior Planckaert vanavond met Ati, Pauline of zonder een van beide dames uit de auto... Heel wat kijkers uitten de afgelopen week hun mening en die klonk bijna unaniem: "Junior heeft de beste laten gaan". Volgens heel wat kijkers paste Delphine het beste bij Junior.

Nu gaat het nog tussen Ati en Pauline. Maar wie van die twee past nu het beste bij de 'Château Planckaert'-ster? "Ati is kleurrijker, verrassender en kan daarom voor Junior blijvend boeiend zijn. Pauline vind ik dan weer te volgzaam en riskeert te alledaags voor Junior te worden. Maar hij moet zijn hart maar volgen", klinkt het op sociale media.

Als kijkers dan toch moeten kiezen, dan lijkt Pauline volgens hen toch nog iets beter bij Junior te passen dan Ati. "Ze ziet er een mooi lief eerlijk avontuurlijk meisje uit", klinkt het. "Pauline is totaal zijn type qua uiterlijk. Ati is volgens mij te druk voor hem. Maar had toch liefst Delphine met hem gezien."

Toch vrezen veel kijkers dat - wie het ook wordt - de relatie geen lang leven beschoren zal zijn. "Hij wil Pauline, maar ik denk dat zij niet lang bij hem zal blijven", klinkt het. "Zal toch maar van korte duur zijn." Waarom dan? "Ze zouden allebei niet op de Planckaertmanier kunnen leven."