Junior Planckaert overdonderd: "Ze heeft me volledig in de war gebracht"

door: LHX
Junior op zoek naar de liefde
Afbeelding bron: VRT

De laatste aflevering van 'Junior op zoek naar de liefde' nadert, en Junior Planckaert merkt dat hij het steeds moeilijker heeft met kiezen. In een gesprek met zijn vrienden Bram en Robin vertelt hij wat er aan de hand is.

Eigenlijk voelde Junior Planckaert zich het hardst aangetrokken tot Pauline, maar sinds hij met Delphine uit eten is gegaan, weet hij het niet meer. "Ze heeft me volledig in de war gebracht", zegt hij.

"Delphine blijft me verrassen", klinkt het. "Ik heb nog nooit met iemand zo'n innerlijke klik gehad. Ze is echt een kopie van mij."

Robin heeft er zijn twijfels bij. "Is dat dan wel gezond, dat je zo hard op elkaar lijkt?", vraagt hij zich af. "Moet je elkaar niet aanvullen?" 

Junior moet toegeven dat hij zich die vraag ook voortdurend stelt. "Wat is het nu? Moet ik mijn innerlijke gevoel volgen? Of moet ik meer de aantrekkingskracht volgen?"

Bram merkt op dat Delphine bovendien niet het type meisje is waarop Junior in het dagelijkse leven zou afstappen. "Nee, en dat is wat mij fascineert", antwoordt Junior. "Dat vind ik zo spannend, dat is nieuw voor mij."