Junior Planckaert verrast in 'Junior op zoek naar de liefde': "Als ik morgen moet kiezen, dan kies ik haar sowieso"

door: COS
Junior op zoek naar de liefde
Afbeelding bron: VRT

Junior Planckaert zoekt naarstig verder naar de liefde in 'Junior op zoek naar de liefde'. Met de drie overgebleven dames trekt hij volgende week naar Parijs.

Dat Evelyne naar huis zou gaan in 'Junior op zoek naar de liefde', was wel duidelijk. Haar naam werd amper één keer genoemd tijdens de gesprekken met psychologe Sarah Van Pelt. "Ik voel een minder diepe connectie bij haar dan bij de rest", klonk het nog bij Junior Planckaert.

Bij Ati, Delphine en Pauline lijkt Junior wel wat te voelen. "Bij Delphine is het zo al van: daar zie je al huisje, tuintje, kindje. Dat is weer die veiligheid die naar boven komt. Ben ik daar dan wel klaar voor?", vraagt Junior zich luidop af.

"Als ik morgen zou moeten kiezen zonder gevoel of aantrekking, met wie je zeker gaat eindigen, oud gaat worden, dan kies is sowieso Delphine", verklaart hij. "Maar dat beangstigt me dan wel. Om mij zo direct al te binden. Ik vind het maf dat ik daar nu al mee in m'n hoofd zit."

"Daarom neig ik misschien meer naar het spannende, meer naar het nog niet zeker weten. Dat ik mezelf dan nog wat tijd geef om het te ontdekken met iemand en de spanning erin te houden", aldus Junior Planckaert.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws