Junior Planckaert openhartig over verliefdheid: “Ik vraag me af of dat normaal is”

door: WVDS
Junior Planckaert met Pauline en Delphine
Afbeelding bron: VRT

In ‘Junior op zoek naar de liefde’ stelt Junior Planckaert zich open om een nieuwe liefde toe te laten in zijn leven. Sarah Van Pelt, psycholoog, psychotherapeut en seksuoloog begeleidt Junior bij dit avontuur.

Een belangrijk onderdeel van de zoektocht is dat Junior ook open gesprekken heeft over zijn eigen gevoelens. Zo heeft hij de jongste zoon van Eddy Planckaert een diep gesprek met Sarah over verlangen en verliefdheid.

“Je moet het verlangen naar elkaar blijven creëren. Dat verlangen creëren is voor mij een heel belangrijk punt. Maar op een bepaald moment moet je wel de stap zetten om te gaan samenwonen of iets te doen”, omschrijft Junior zijn idee over verliefdheid.

En Junior geeft toe dat hij niet zo op zijn gemak is in een vaste relatie omdat hij de rush van de verliefdheid graag opzoekt. “‘En dan heb ik schrik dat dat verlangen zal verdwijnen."

"Ik heb het gevoel dat dat vrij snel over gaat bij mij, die vlindertjes en echt dat verliefd zijn. Ik vraag me af of dat normaal is, dat het zo snel verdwijnt.”