Loredana staat voor loodzwaar dilemma

door: ASX
Loredana
Afbeelding bron: Eén

Loredana De Amicis is één van de zeven kandidaten van ‘Eurosong 2023’. Net zoals de zes andere deelnemers heeft ook Loredana twee nummers waarmee ze haar kans wil wagen.

Aan het Songfestival deelnemen kan je uiteraard maar met één nummer en dus moeten er keuzes gemaakt worden. Naar aanloop van onze nationale finale, die op zaterdag 14 januari plaatsvindt, kiezen de artiesten deze week met welk nummer ze ons land willen vertegenwoordigen.

Loredana is deze avond al aan de beurt. In een korte show, die geprogrammeerd staat tussen ‘Het Journaal’ en ‘Thuis’ zal Loredana haar twee nummers brengen. Daarna moet de zangeres de knoop zelf doorhakken. Wordt het Dream in Colours of toch You Lift Me Up? Korte fragmenten van beide nummers kun je onderaan dit artikel beluisteren.

De sympathieke Limburgse zangeres is niet aan haar proefstuk toe. Met 2 Fabiola nam Loredana in 2014 al eens deel aan de Vlaamse preselecties. Samen met haar wederhelft Pat Krimson bracht ze toen het aanstekelijke She’s After My Piano.