Nóg meer bijzonder nieuws van de familie Planckaert

door: LHX
'Château Planckaert'
Afbeelding bron: VRT

Afgelopen dinsdag kwam de familie Planckaert met een opvallende aankondiging. Eddy, Christa, Francesco en Junior toeren binnenkort samen Vlaanderen rond met een bijzondere show.

In de gloednieuwe show brengt de familie Planckaert verhalen uit hun leven. Uiteraard kan daarbij een streepje muziek niet ontbreken. Daarvoor zorgen Francesco Planckaert op de gitaar en Junior Planckaert op de drums.

Vandaag heeft de familie nóg meer nieuws. Zo'n jaar geleden besloten ze om hun vierkantshoeve in het Ardense Bure te verkopen. Deze zomer bleek echter dat de deal met de overnemer was afgesprongen, waarop de familie besloot om de hoeve tóch te houden.

"De deuren van de vierkantshoeve worden binnenkort weer geopend!", kondigen ze nu aan op Instagram. Ze hebben er grootse plannen.

"We doen deze keer verschillende themaweekends en beginnen al meteen met hét thema van het jaar: kerst én nieuwjaar in de vierkantshoeve! De plaatsen zijn zeer beperkt, slechts 10 kamers zijn beschikbaar. Dus snel zijn is de boodschap!"

"Daarbovenop wordt de vierkantshoeve vanaf nu ook integraal verhuurd als vakantiewoning, seminarieruimte, feestlocatie enzovoort. De ideale plek voor een heerlijk weekend met nét dat tikkeltje meer."