Relatie met Robin heeft ingrijpende gevolgen voor Iluna Timmerman: "Gaat niet lukken"

door: LHX
Iluna Timmerman_1.jpg
Afbeelding bron: Instagram

In 'Château Planckaert' maakten we al kennis met Robin Warrant, het vriendje van Iluna Timmerman. Hun relatie heeft een grote impact op haar leven, zo blijkt.

"Ik was altijd heel gecalculeerd met alles", vertelt Iluna Timmerman op MNM. Ze deed steeds enorm haar best om te voldoen aan alle verwachtingen en om hoge punten te halen op school. Tot ze Robin leerde kennen. "Ik dacht: ik ga mezelf gewoon eens verliefd laten worden en niet te veel nadenken."

"Dat was heel leuk, maar achteraf zie ik in dat ik sommige dingen wel té veel heb losgelaten", moet ze toegeven. Zo zou het wel eens kunnen dat haar relatie grote gevolgen heeft voor haar studies.

"Ik wou geneeskunde doen dit jaar en ik wou in het weekend lessen volgen om me voor te bereiden op het ingangsexamen. Maar ik heb er maar drie gedaan of zo, en nu ben ik bijna 100% zeker dat dat examen niet gaat lukken."

"Ik zeg niet dat dat de schuld is van mijn relatie, maar ik denk wel dat ik een beetje meer tijd heb gestoken in andere dingen", klinkt het. "Ik ben daardoor een klein beetje boos op mezelf, want ik had superveel motivatie."