Siska Schoeters klapt uit de biecht over Aster Nzeyimana: "Dan moet ik hem tot de orde roepen"

door: LHX
The Greatest Dancer van Vlaanderen
Afbeelding bron: Eén

'The Greatest Dancer' van Vlaanderen wordt gepresenteerd door Siska Schoeters en Aster Nzeyimana. Het is de eerste keer dat die laatste een dergelijke show in goede banen leidt.

Siska Schoeters en Aster Nzeyimana hadden nog nooit samengewerkt, maar ze hebben op korte tijd een hechte band gekregen. "Ik vind het tof dat ik Aster nu niet enkel als collega, maar ook als maatje kan beschouwen", zegt Siska tegen Flair.

Voor Aster was het fijn dat hij het programma kon presenteren met iemand met zoveel ervaring. "Dat geeft je onmiddellijk veel vertrouwen én je leert veel bij", klinkt het bij hem.

Siska vindt dat hij het al meteen bijzonder goed gedaan heeft, maar toch onthult ze ook een minder positief kantje van haar collega. Hij is een ongelofelijke babbelkous. 

"Hij staat vlak voor we beginnen nog mopjes te maken met de crew", zegt ze. "Ik moet hem dan soms als een soort schooljuf tot de orde roepen, maar ik vind dat niet vervelend." "Ik kreeg dus regelmatig onder mijn voeten", geeft Aster toe.

Download nu de gratis app van Redactie24