Stephanie Planckaert verrast al meteen iedereen: “Dit had ik zelf ook niet zien aankomen”

door: PMN
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Instagram @stephanieplanckaert

Stephanie Planckaert is het jaar op een verrassende manier begonnen. Zo verrassend zelfs dat ze het niet zag aankomen. Zo weet Stephanie al meteen iedereen te verrassen, inclusief zichzelf.

De eindejaarsfeesten waren druk voor de familie Planckaert. Ze openden hun vierkantshoeve in Burie namelijk voor gasten. Zowel voor kerstavond als voor oudjaar was alles in een mum van tijd volzet.

Het werd een onvergetelijk feest. Op oudjaar kroop Iluna Timmerman achter de microfoon om enkele prachtige nummers te zingen. Ze werd op gitaar begeleid door haar nonkel Francesco Planckaert.

Stephanie Planckaert stond dan weer in de keuken. Dat is haar uitermate goed bevallen. Dat laat ze zelf weten op haar Instagram.

“Dat ik 2023 zou eindigen én 2024 zou beginnen met een oude liefde van mij had ik niet zien aankomen. Het was scherp, warm, passioneel, liefdevol, vertrouwd en een tikkeltje onwennig”, omschrijft Stephanie het.

“Het gevoel van thuiskomen, maar dan nadat je je huis helemaal naar je zin hebt ingericht. De keuken was wel lief voor mij, ze liet de gebakken rijzen, de chocomousse luchtig worden, de puree werd smeuïg en de zalfjes blonken.”

“Heel dankbaar om deze oude liefde vanonder het stof te hebben gehaald. Heel dankbaar om de keuken in Bure terug te vullen met alle ingrediënten voor een geslaagde maaltijd : liefde, goed gezelschap en een winterbarbecue, brunch, bierdegustatie, 6 verse hapjes, een 6-gangen menu, nóg een brunch én lunch met streekproducten. De boodschappenlijst kon dus maar beter kloppen.”

Stephanie en de rest van haar familie hebben genoten. “Maar om te bevestigen; dit doen we heel graag met de familie. Mensen ontvangen, koken, muziek maken, een babbeltje slaan, spelletjes in elkaar steken en ondertussen samen zijn.”