Tom Waes neemt drastische beslissing na nieuwe opnames: “Mij zie je daar niet meer terug!”

door: ASX
Tom Waes
Afbeelding bron: VRT - Johan Jacobs

Presentator Tom Waes schittert vanaf 24 oktober in een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’. Voor de achtste reeks bezoekt de avontuurlijke Tom opnieuw enkele wereldsteden, al viel er eentje behoorlijk tegen.

In de laatste aflevering van het nieuwe seizoen is Tom Waes op bezoek in Dubai. Een stad waarmee de presentator al op voorhand niet erg hoog opliep. “Die stad interesseert mij nu eens echt geen fluit”, bekent Tom in Humo.

De acteur kreeg in het verleden al meermaals de kans om de stad te bezoeken, maar bedankte steevast vriendelijk voor de eer. “Je kreeg er mij met geen stokken naartoe”, klinkt het.

Voor ‘Reizen Waes’ is Tom alsnog gezwicht, maar stelt zijn mening over Dubai na zijn bezoek allerminst bij. “Ja, ze hebben het grootste aquarium en de hoogste toren ter wereld, maar iets traditioneels, iets échts, dat zie je daar toch niet.”, luidt het ontgoocheld.

“Ik ben blij dat ik er een keer geweest ben, maar mij zie je daar niet meer terug”, besluit de sympathieke presentator. Hoe Tom het er in Dubai vanaf gebracht heeft, zien we over enkele weken op Eén.