Caroline Maes onthult vakantieplannen: "Kijk er zo naar uit"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Nu de seizoensfinale van 'Familie' achter ons ligt, genieten ook de acteurs van een deugddoende vakantie. Caroline Maes, die de rol van Mieke vertolkt, is er nu al klaar voor.

De seizoensfinale van 'Familie' kende een bijzonder spannend einde. De grote vraag is of Mieke ook in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Momenteel is niet duidelijk wat er exact gebeurd is.

Recent ging de actrice nog voor een nieuw kapsel, wat mogelijks hint naar een exit. Wat wel vaststaat is dat de acteurs binnenkort kunnen genieten van een deugddoende vakantie. In Het Laatste Nieuws onthult Caroline Maes de plannen.

“Ik kijk er zo hard naar uit om eens een maand weg te zijn. Met onze mobilhome trekken Kim en ik naar Frankrijk, Corsica, Sardinië en Barcelona. Op die laatste plek komen ook mijn zonen langs om mee te citytrippen", klinkt het.

"Maar we bezoeken vooral twee eilanden, dus we gaan zeker zwemmen én de natuur intrekken. Onderweg zullen we ook langsgaan bij vrienden. We hebben bewust gekozen voor een mobilhome omdat het een duurzame manier van reizen is", zegt Caroline.

"Het is ook gewoon heel fijn en makkelijk. Ons huisje op vier wielen staat altijd klaar in de tuin, dus we kunnen vertrekken wanneer we willen. Er zijn heel mooie campings, en als het te druk is of niet tof, rijd je gewoon verder.”