Caroline Maes verklapt groots geheim uit 'Familie' dat niemand ziet aankomen

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de verdwijning van Mieke in 'Familie'. Actrice Caroline Maes, die de rol van haar personage vertolkt, verklapt in Het Laatste Nieuws een groot geheim.

Mieke Van den Bossche heeft er net een heftig einde van de week opzitten in 'Familie'. Ze trapte in de val van Jelle, waardoor de kijkers nu echt weten dat ze haar eigen dood in scène heeft gezet.

In Het Laatste Nieuws verklapt actrice Caroline Maes een groot geheim over de opnames van haar verdwijning. "De opnames waren helemaal niet in de Ardennen", begint Caroline haar verhaal.

In Lille heeft de productie uiteindelijk een mooie locatie gevonden. Wanneer de krant vraagt of Mieke haar dood alleen in scène gezet heeft komt er een mysterieus antwoord.

"Vergeet niet dat als je zoiets meemaakt, je in overlevingsmodus gaat. Ik ben ervan overtuigd dat je dan veel meer kunt dan je zelf denkt, maar dat dat getriggerd moet worden door iets zoals verdriet", besluit Caroline. Hoe de verhaallijn nu verder afloopt, zien we maandag om 20u bij VTM.