Caroline Maes zet iedereen op zijn plaats na kritiek die ze krijgt in 'Familie'

door: STG
Caroline Maes - Mieke in 'Familie'
Afbeelding bron: Medialaan

Trouwe fans van 'Familie' is het wellicht al opgevallen aan het personage van Mieke Van den Bossche. In Showbits onthult ze wat daarvan de echte reden is.

Als je al jaren naar 'Familie' kijkt is er misschien al wel iets opgevallen. Op sociale media is het een veelbesproken onderwerp: de kledingstijl van Mieke. Die is sinds 2017 onveranderd gebleven.

Fans lieten al meermaals horen dat haar personage te fleurig is om altijd zwart te dragen. In een interview met Showbits reageert actrice Caroline Maes, die de rol van Mieke speelt voor het eerst op de kritiek. “Die kledingswitch kwam er toen Mieke uit haar coma kwam. Daar zijn we in blijven hangen", klinkt het.

Caroline neemt de opmerking alvast mee naar haar bazen. "Ik ga dat regelen. Ik ga eens met de stylist babbelen". Af en toe zit er tegenwoordig al een beetje kleur in, maar het kan altijd nog beter.

Of de stylisten hier ook rekening mee gaan houden zien we binnenkort in 'Familie'. Vanavond om 20 uur staat er weer een nieuwe aflevering op het programma.