'Familie'-kijkers zien het deze week al uit de hand lopen: "Daar komen problemen van"

door: COS
Jelle, Louise, Raven en Kato
Afbeelding bron: VTM

We moesten onlangs afscheid nemen van Kato in 'Familie'. Er hebben ook een paar nieuwe gezichten hun intrede gemaakt.

In 'Familie' maakten we onlangs kennis met Joost De Ridder, dokter in de forensische psychiatrie én grote held van Louise Van den Bossche. "Louise gaat nog moeten opletten met die prof. Zie dat nog uit de hand lopen", waarschuwt een kijker.

"Tuurlijk, er komt nooit een rol in 'Familie' zonder dat de boel op stelten gezet wordt", merkt een andere kijker op. "De manier waarop Louise reageert als Joost nog maar antwoordt op een mail of sms, daar komen problemen van." En: "Dat zie je zo aankomen."

"Gaat over grensoverschrijdend gedrag gaan, zoals nu in de actualiteit", voorspelt iemand alvast. "Ja, ongewenste intimidatie", zegt nog een fan. "Als ze er niet op in gaat, zal hij haar buizen", denkt een kijker al te weten. Het zal volgens kijkers zelfs deze week al mislopen.

Vrijdag zou Louise door de professor uitgenodigd worden op zijn hotelkamer. "Hij vraagt om op het bed te praten. Zo naïef dat Louise is", klinkt het bij een kijker. "Maandag gaat Louise bellen met Joost en gaat hij haar vertellen dat ze het zelf uitlokte."

Tags Familie