Karen Damen doet straffe onthulling over haar zoontje Sky

door: STG
Karen Damen
Afbeelding bron: GoPlay

Karen Damen speelt intussen al twee jaar de rol van Vanessa in 'Familie'. Een droom die werkelijkheid werd.

Acteren, het is lang de grote droom geweest van Karen Damen. Hoewel ze met K3 ook al kon acteren, stond meespelen in een soap al langer op haar bucketlist. Daar kwam twee jaar geleden verandering in.

In Story blikt ze terug op dat moment. “Ik heb mijn grenzen verlegd, ja. Ik schreeuw al jaren van de daken dat ik doodgraag acteer, nu was het moment daar om me te bewijzen. Het is ook een tof gevoel om te beseffen dat ik op mijn 48ste nog altijd dingen doe waarvan ik niet wist dat ik ze kon", zegt Karen in Story.

Hoewel de kijkers Karen helemaal omarmd hebben, had ze toch veel schrik voor de reacties. "Vanessa is zo braaf, ze heeft nog nooit iets verkeerds gedaan. En dan nu dit. Maar de reacties zijn allemaal positief. Dat merk ik ook als ik over straat wandel. Vroeger was het altijd Karen van K3, nu spreken ze me aan als Vanessa. Ook kinderen.”

Ambities die ook Sky, de zoon van Karen heeft. “Hij zou heel graag eens een rolletje spelen in ‘Familie’, ja. Als Sky in de belangstelling kan staan, is hij tevreden. Net als de mama. Maar misschien moet hij dan eerst eens wat vaker naar ‘Familie’ beginnen te kijken. De kinderen in zijn klas volgen het meer dan hij", lacht Karen.