Karen Damen erg geraakt door bijzondere boodschap van haar ex Regi

door: LHX
Karen Damen voor 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Kerstmis komt dichter- en dichterbij, en dat is ook te horen op MNM. Daar wordt er een 'kerstslinger' gemaakt: elke dag wordt er een BV opgebeld, die een lieve boodschap aan een andere BV deelt.

Eén van de bekende gezichten die een boodschap deelt, is Regi. Hij kiest ervoor om Karen Damen te verrassen. Een opvallende keuze, want de twee zijn jaren geleden nog een koppel geweest.

"Het is geen gemakkelijke periode geweest voor jou, ik weet dat wel", zegt hij haar. "Maar ik wil je laten weten dat ik je nog altijd heel graag zie." Het raakt Karen erg. "Da's keileuk. Superlief", reageert ze. "Het is toch een schatje."

Zijzelf kiest ervoor om een boodschap door te geven aan Andy Peelman. Met hem is ze niet alleen goed bevriend, ook verkoopt Andy de truien van Karens merk Kristina Knitwear in zijn nieuwe winkel.

"Lieve Andy, ik wens je een jaar met heel veel blauwe lucht, met heel veel vriendschap van mij. Ook wel van andere mensen, maar vooral van mij", zegt Karen. "En dat je winkel heel goed draait, vooral door het verkopen van al die Kristina's. I love you, ik wens jou het allerbeste."

Download nu de gratis app van Redactie24