Margot Hallemans neemt geen blad voor de mond na vertrek in 'Familie': "Frappant!"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Hanne zal een tijdje niet meer te zien zijn in 'Familie'. Op vraag van Margot Hallemans zelf werd ze even uit de soap geschreven.

Hanne is samen met haar zoontje Gaston naar Nepal vertrokken voor een yoga-retraite. Het was Margot zelf die bij de schrijvers om het vertrek ging vragen.

Omdat Margot even naar Zuid-Afrika wilde afreizen voor een bruiloft en vrijwilligerswerk zat er voor de schrijvers niets anders op dan een originele verhaallijn te bedenken. In TV-Familie geeft Margrot haar mening over het scenario.

“Er moest wel een reden zijn waarom Hanne een tijdje niet meer te zien zou zijn in de reeks”, zegt ze. “Ik vond het zelf frappant dat ze haar jonge zoontje meenam op zo’n verre reis", klinkt het.

Al heeft de actrice wel begrip voor de beslissing van de scenaristen. “Waar moest de kleine Gaston anders blijven? Ik heb er mij dus geen vragen bij gesteld."

"Dat Hanne na haar zeer hectisch jaar nood had aan wat rust in haar leven en hoofd, ja, dat kon ik heel goed begrijpen”, besluit ze.