Staat er te gebeuren in ‘Familie’: Vanessa doet onaangename ontdekking en belt de politie, Lars heeft boodschap voor zijn zoon

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

De nieuwe week van ‘Familie’ gaat beginnen. We gaan zo zachtjes aan richting die seizoensfinale.

Deze week staat er weer heel wat te gebeuren in ‘Familie’. Primo komt met een vooruitblik.

Mieke broedt op een plan. Benny zet Karin op haar plaats. Zij neemt op haar beurt een drastische beslissing.

Lars vindt dat zijn zoon meer trots en ambitie moet tonen. Benny probeert Alfons te doen inzien dat Karins beslissing het beste is voor iedereen. Vanessa biedt hen haar hulp aan.

Mieke ontdekt via Zjef dat Niko achter haar rug bij Louise is langsgeweest. Ook Veronique doet een vervelende ontdekking. Jan wil maar weinig kwijt over zijn date met Katrien.

Karen Damen als Vanessa in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Vanessa wijst Mieke op Niko’s goeie bedoelingen. Niko roept de hulp in van zijn huisgenoten om het weer goed te maken. ‘s Avonds komt Sam met een bijzonder voorstel.

Zjef oppert bij Rudi dat er misschien toch meer aan de hand is. Veronique heeft plannen met Yoko en doet haar een opvallend aanbod. Vanessa staat bij haar thuiskomst voor een onaangename verrassing.

Samira is bang dat Alfons in een depressie zal sukkelen. Terwijl Vanessa de politie belt, wil Mathias de confrontatie aangaan. Jelle doet een ontstellende ontdekking.

Tags Familie