Buurman schiet meisje (9) door het hoofd terwijl ze speelt: 'Te luidruchtig'

door: MRO
medina
Afbeelding bron: Gofundme

Een kind van 9 jaar is door een buurman doodgeschoten terwijl ze op straat aan het spelen was. De vreselijke feiten speelden zich af in het Amerikaanse Chicago.

De 9-jarige Serabi Medina was op haar step aan het spelen en een ijsje aan het eten. Plotseling liep haar volwassen buurman, de 43-jarige Michael Goodman, de straat over en schoot haar in het hoofd. Dat meldt NBC News.

De vader van Serabi had zijn dochter in de gaten en rende nog naar buiten, maar was niet meer op tijd. De buurman richtte het wapen op het meisje en schoot haar dood, zo blijkt uit gerechtelijke documenten.

De vader van Serabi kon zijn buuurman Michael overmeesteren, maar daarbij werd een schot gelost. Dat raakte het oog van Michael Goodman. 

Megan Kelley, een buur en vriend van het gezin van het meisje, vertelde aan de Chicago Sun-Times dat de schutter het meisje en haar vader had aangesproken over lawaai.

"Gisteren, toen hij naar buiten kwam, voordat hij haar neerschoot, had hij iets gezegd over dat ze te luidruchtig waren," zei Kelley.

Op Gofundme werd een pagina aangemaakt om geld in te zamelen voor de familie van Serabi.

Tags chicago