Moeder vergrijpt zich aan 15-jarige jongen: "U had beter moeten weten"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay

Een 36-jarige moeder van twee kinderen is tot een gevangenisstraf veroordeeld. Ze heeft een minderjarige jongen verleid en seksuele handelingen met hem uitgevoerd.

De vrouw uit het Engelse Worcester lokte de 15-jarige jongen naar haar woonst en zei dat ze samen een film zouden bekijken. Ze dwong hem om haar te kussen en ze stak haar hand in zijn broek. Ze had ook orale seks met de jongen.

De jongen kreeg ook seksueel getinte berichten. "Hij kon er niets over zeggen want hij wilde niet in de problemen geraken. Hij wil dat het stopt en dat hij een normaal kind kan zijn", citeert Metro de openbare aanklager.

"Ik merkte een verandering op aan hem", zegt zijn moeder. "Hij kwam thuis van school en werd meteen boos. Hij was veranderd in iemand die ik niet herkende."

Celstraf

Afgelopen vrijdag is de vrouw tot een celstraf van vier jaar veroordeeld wegens seksuele communicatie met een kind en seksuele activiteiten met een kind.

"U had beter moeten weten, aangezien u in de kinderopvang werkt", zei de rechter. U hebt zelf ook twee kinderen, twee jongens. U moet dus geweten hebben hoe erg uw daden waren."