Oma bont en blauw geslagen door jongeren: "Ik vreesde voor mijn leven"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Een grootmoeder is in elkaar geslagen geworden door een groep jongeren. Ze raakte zwaargewond en vreesde voor haar leven.

Het gewelddadige incident deed zich voor in het Schotse Blantyre. Afgelopen maandag was de 52-jarige Melanie er bij de Rotten Calder waterval van het zonnetje aan het genieten, toen ze benaderd werd door een groepje van negen meisjes en één jongen.

"Ik had een klein tentje geplaatst bij het water en lag te relaxen. Toen ik mijn ogen opende, zag ik plots hoe een groepje zich rond mij verzameld had. De jongen had een wilde blik in zijn ogen en was duidelijk de leider. Ze sloegen me allemaal, maar hij hing recht boven mij en sloeg en stampte mij tegen het hoofd", vertelde de vrouw aan Daily Record.

"Ik was doodsbang. Ik vreesde voor mijn leven omdat ik niet wist wanneer ze zouden stoppen. Ik herinner me niet veel meer omdat ik bewusteloos raakte."

Naar het ziekenhuis

Toen het slachtoffer bijkwam, waren er twee meisjes bij haar die hulp inschakelden. De vrouw belandde bont en blauw in het ziekenhuis. "Gelukkig zijn mijn verwondingen niet te ernstig. Het had zoveel erger kunnen, met hoe ze tegen mijn hoofd schopten. "

"Ik heb duidelijk blauwe plekken op mijn gezicht en mijn benen en ribben zijn erg gevoelig. Drie dagen later sta ik nog steeds wankel op mijn benen. Ik hoop dat de daders gevat kunnen worden."

Volg Redactie24 nu op Instagram