Ontvoerd meisje teruggevonden in grot: "Ik moest haar offeren aan de bosgeesten"

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een peuter die vermist was, is levend teruggevonden. Het net geen twee jaar oude meisje was ontvoerd door een man die haar wilde offeren.

Pornsiri Wongsilarung, bijgenaamd Gina, werd ontvoerd in de buurt van haar huis in het afgelegen dorp Chiang Mai, in Thailand.

Er werd met man en macht naar haar gezocht, door meer dan tweehonderd politiemensen, reddingswerkers en vrijwilligers. Er werden speurhonden, drones en een duikteam ingezet.

Een 44-jarige man die bevriend was met de vader van het slachtoffer, gaf tijdens een gesprek met de politie toe dat hij het meisje ontvoerd had en in een grot had achtergelaten. Het was zijn bedoeling geweest om het kind te offeren aan bosgeesten, meldt The Mirror.

Insectenbeten

Het meisje werd drie dagen na de kidnapping levend teruggevonden in een houten hut naast de grot. Ze was uitgeput en stond vol insectenbeten.

"De bosgeesten vertelden mij dat ik een kind moest offeren, dus nam ik Gina en liet ik haar achter bij de grot. Ik heb haar niet gedood", zou de man verklaard hebben aan de politie. Hij was verward en zou onder invloed van drugs geweest zijn.

Download nu de gratis app van Redactie24