Ouders zien hun kind sterven op straat: "Hulpdiensten konden niets meer doen"

door: STS
misdaad politie engeland
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een ouderpaar heeft hun zoon op straat aangetroffen terwijl de jongen stervende was. Hij was kort daarvoor neergestoken.

De 16-jarige Kennie werd in het Engelse Stretford het slachtoffer van een aanval met een mes. Dat gebeurde niet ver van zijn woonst.

Zijn 47-jarige moeder was aan het werk als winkelbediende toen ze een telefoontje kreeg van haar dochter. Die vertelde haar dat haar broer neergestoken was geworden.

"Het voelde alsof de hele wereld op dat moment van mij werd afgenomen. Je verwacht niet gebeld te worden met het bericht dat je kind op straat ligt te sterven", citeert The Mirror de rouwende moeder.

De moeder en de vader van het slachtoffer - die zich thuis bevond op het ogenblik van de feiten thuis - haastten zich naar de plek des onheils.

Reanimatie

Tot hun afgrijzen moesten ze zien hoe de hulpdiensten hun zoon aan het reanimeren waren. De jongen was bewusteloos en ademde niet meer.

"Niemand kon iets doen voor hem. Ze probeerden en probeerden, maar er was niets dat ze konden doen voor hem", zegt de vader van het slachtoffer.

De politie pakte veertien jongeren tussen 12 en 17 jaar op op verdenking van moord.

Download nu de gratis app van Redactie24