Pedofiel gebruikte hypnose: "U hebt de kinderjaren van die meisjes volkomen verwoest"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een pedofiel en zijn vrouw zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf wegens het seksueel misbruiken van kinderen. Eén van de slachtoffers werd zelfs gehypnotiseerd.

De 44-jarige dader uit het Verenigd Koninkrijk en zijn 46-jarige partner deden mee aan groepsseks met twee jonge meisjes, die vertelden hoe ze voor het eerst door de man verkracht werden toen ze 13 jaar oud waren. Een derde slachtoffer was slechts 11 jaar oud.

De rechters kregen ook twee video's te zien waarin de man één van zijn slachtoffers hypnotiseerde. Hij vertelde het meisje dat wanneer ze zou wakker worden, ze een model en een danseres zou zijn. Vervolgens was te zien hoe het meisje begon te poseren en begon te dansen.

De misdaden kwamen aan het licht toen een van de slachtoffers de moed vond om naar de politie te stappen. De dader kreeg 27 jaar cel. "Je hebt de kinderjaren van drie meisjes volkomen verwoest", beet de rechter hem toe. Zijn partner vliegt voor drie jaar de cel in. Beiden zullen minstens de helft van hun straf moeten uitzitten.