Gruwelijk gezinsdrama in Aalst: Burgemeester weet meer

door: STS
Politie Aalst
Afbeelding bron: Photonews (archieffoto)

In Aalst heeft er zich een gezinsdrama voorgedaan. Een vijftiger is daarbij om het leven gekomen. Zijn echtgenote raakte levensgevaarlijk gewond. De precieze omstandigheden zijn nog onduidelijk.

De feiten deden zich donderdagavond voor in de Kruisveldstraat, bij een gezin van Russische origine. Een ouder kind dat niet meer thuis woonde, trof het echtpaar aan.

Voor de vader kon hulp niet meer baten, hij was overleden. Zijn echtgenote werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Het zou inmiddels beter gaan met haar.

"Twee jonge kinderen woonden nog bij hun ouders, maar ze hebben de feiten zelf blijkbaar niet waargenomen", vertelde burgemeester van Aalst Christoph D'Haese aan VTM.

"Ze zijn in veiligheid gebracht kunnen worden en raakten niet gewond. Ze worden opgevangen door ons Sociaal Politioneel Team, dat hen de beste en meest tactvolle zorgen zal bieden. Want het is natuurlijk een bijzondere dag, die bij die kinderen gemarkeerd zal blijven."

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.