Meisje van 5 jaar, dat zo opgewonden was om Pasen te vieren, doodgeschoten in de auto op weg naar paasfeest

door: PMN
Eliyanah Crisostomo
Afbeelding bron: Gofundme

Het kan haast niet tragischer zijn. Een meisje van 5 jaar is op Pasen doodgeschoten in de auto op weg naar het paasfeest, waar ze zo naar uitkeek.

De vijfjarige Eliyanah Crisostomo en haar familie waren zaterdag rond 18.40 uur op weg naar het paasdiner. Ze werden plots aangereden waarna er ook een schot viel. De feiten speelden zich af in de Verenigde Staten.

Eliyanah werd geraakt en is haast meteen overleden. “Ze is binnen de 30 seconden na het incident overleden”, citeert Metro wat er op staat op GoFundMe.

Het is nog niet duidelijk wie dit gedaan heeft. Daarom is er een crowdfunding opgestart om het onderzoek verder te helpen financieren.

Maandagmiddag was stond er al meer dan 31.000 dollar op de teller. “Eliyanah was een leuk, lief, levendig meisje”, staat er ook nog op de pagina van GoFundMe.

“Ze had een heel hechte band met haar drie broers en zussen, vooral met haar broer die elf maanden jonger is dan zij. Ze zag er zo naar uit om Pasen te vieren.”

Elilyanah zou op 21 april zes jaar geworden zijn. Het onderzoek naar haar dood is volop aan de gang. De daders zijn nog niet gevat.
 

Tags