Weerman Bram Verbruggen trekt het niet meer: "Krijg het daar lastiger mee"

door: STS
Bram Verbruggen
Afbeelding bron: Photonews

Weerman Bram Verbruggen geeft aan dat hij het huidige weer ook wel beu is. Hij krijgt bovendien verwijten van mensen.

Verbruggen gaf tijdens een weerpraatje zelfs aan dat hij amper nog buiten durft te komen, in verband met de reacties van de mensen, die hem de schuld geven van het aanhoudende kwakkelweer.

"Ik doe het nog steeds graag", zei Bram Verbruggen op Radio 1. "Het weer vraagt de dag van vandaag toch wel om veel geklaag. Ik ben zelf ook absoluut niet gelukkig met dit weer", gaf hij toe.

Instagram en Facebook

"Ik word dagelijks op straat door mensen aangesproken in verband met het weer. Ik kom er meestal wel goed vanaf, met gewoon even een grapje te maken. Maar het is wel zo dat ik het de laatste tijd lastiger krijg met de opmerkingen, want de mensen zijn het echt beu."

"Er zijn er zelfs die mij een bericht sturen via Instagram, of via Facebook, of een e-mail sturen, om hun beklag te doen over het natte weer."

"Er zijn effectief mensen die denken dat wij aan de toetsen zitten. Dat wij kunnen bepalen of het weer nu goed of slecht zal zijn, of we nat of droog weer gaan krijgen. Maar dat is natuurlijk niet zo. Wij zijn puur de boodschapper, dus schiet alsjeblieft niet op de pianist."

Volg Redactie24 nu op Instagram