Politie is dringend op zoek meer informatie over deze vrouw. Ze werd verkoold teruggevonden

bron: Focus/W-TV
door: PMN
Afbeelding bron: Twiiter
De politie is op zoek naar meer informatie over een vrouw die teruggevonden werd. Bij haar vondst stelden agenten vast dat ze verkoold was.

Het lichaam werd op 31 december 2016 ontdekt door jagers. Het lichaam lag langs een gracht in Geluwe, zo laat Focus/W-TV weten.

We zijn nu ruim een jaar later en de speurders weten nog altijd niet wie de vrouw is. "Het zou gaan om een jonge vrouw van vermoedelijk tussen de 18 en 25 jaar oud en mogelijk van Aziatische oorsprong. Ze is 1m45 à 1m50 lang en slank gebouwd.” 

Informatie
Opvallend is haar gebit dat een uitgesproken "bovenbeet” heeft. Hoogstwaarschijnlijk bracht ze haar jeugd door in Europa. De vrouw droeg verschillende juwelen zoals een damesuurwerk met een metalen armband en een halsketting.

Speurders hopen snel meer informatie te krijgen over deze vrouw. Ze hebben intussen ook een robotfoto kunnen opstellen. Daarom doen ze een oproep. Weet u wie deze vrouw zou kunnen zijn, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 080030 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu