Man wordt razend nadat 5-jarig meisje zijn potje met cannabis omstoot. Hij doet de gordijnen dicht, wurgt haar, maar daar blijft het niet bij. Het wordt een vreselijke dood voor de kleuter

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Tim Kosowicz heeft een vreselijke moord op zijn geweten. Hij vermoordde een meisje van 5 jaar oud.

De feiten dateren van 2003. Kosowicz uit Wales werd razend op Chloe Hoson. “Ze stootte mijn pot om waardoor er cannabis op de grond werd gemorst”, verklaarde de moordenaar. “Ik was niet meer mezelf.”

“Ik heb toen de gordijnen voor de ramen gedaan. Daarna heb ik haar gewurgd. Nee, ze was nog niet helemaal dood. Ik heb toen een plastic zak over haar hoofd getrokken. Haar lichaam ben ik nadien ergens gaan dumpen.”

Vrij
De rechtbank in Wales oordeelde echter dat Kosowicz niet schuldig kon zijn aan de moord, aangezien hij een psychische aandoening had. De man werd dan ook niet naar de gevangenis gebracht, maar wel naar een psychiatrische instelling.

Daar is de man nu ontslagen. Tot grote verbazing van de moeder van het meisje, loopt Kosowicz weer als vrij man over straat, zonder dat hij ook maar één minuut in de gevangenis heeft gezeten.