Ook zorgen om Belgische dj: "Ben onlangs ziek geworden, ik hou wel van gin en een feestje. Het is makkelijk om nu te ontsporen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De dood van Avcii deed heel wat vragen oproepen. Op de meeste van die vragen hebben we vandaag wel een antwoord.

Tim Bergling, zoals hij echt heet, wilde niet meer verder en pleegde zelfmoord. Hij werd het slachtoffer van zijn eigen succes en kampte door zijn dj-bestaan ook nog eens met een alcoholverslaving.

De Belgische DJ Yves V., nauw verbonden aan Tomorrowland, weet wat Avicii meemaakte. “Tja, een reisje naar Japan wordt al snel een daguitstap”, reageert Yves in Het Nieuwsblad. “Je bent altijd bezig, het stopt nooit.”

Zware griep
Onlangs was Yves nog ziek geworden. Hij had een zware griep. Het gebeurde op de eerste van drie vluchten naar China. Het leverde hem aan de douane een verplichte quarantaine op, maar daarna sprintte hij alsnog richting draaitafels.

“Ik woon het grootste deel van de tijd in de lucht. Kom ik na het reizen thuis, dan is mijn bioritme zoek. Ik lig uren te woelen in bed. Als ik na enkele dagen tóch kan slapen, is het weer tijd om te vertrekken.”

“Ik hou van een feestje. Maar vaak ben ik pas om 4 uur 's nachts klaar en moet ik om 7 uur alweer op de luchthaven zijn. Dan moet je jezelf elke keer opnieuw de vraag stellen: ga ik nog twee uur in de gin hangen, of kruip ik twee uur in mijn bed? Dan is het makkelijk om te ontsporen.”