VTM

Onder andere Niels Destadsbader zegt erg onzekere Sylvie De Bie waar het op staat: “Doe iets, ga met hen praten”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het duurde vier jaar voor Sylvie De Bie het aandurfde om een eigen solo-album uit te brengen. En daar is ze onder meer NIels Destadsbader erg dankbaar voor.

Sylvie nam dit seizoen deel aan ‘Liefde Voor Muziek’. Dat avontuur zal ze nooit meer vergeten. "Meer zelfs: ik ben het eeuwig dankbaar. Ik heb een andere kant van mezelf kunnen laten zien en kunnen tonen dat ik wél kan zingen. De mensen hebben vaak het idee dat dancezangeressen niet kunnen zingen”, reageert Sylvie in Het Laatste Nieuws. 

“En dat vooroordeel heb ik - voor mij althans - toch uit de wereld kunnen helpen. Begrijp me niet verkeerd: ik ben heel graag de zangeres van Sylver. Maar 't is fijn dat ik nu ook de kans krijg om mijn eigen ding te doen."

Sylvie heeft ook veel te danken aan onder meer Niels Destadsbader. “Tijdens die opnames raapte ik al mijn moed bij elkaar en liet ik mijn nummers horen aan Jasper Steverlinck, Coco Jr en Niels Destadsbader. Zij zeiden meteen dat ik er echt iets mee moest doen", vertelt Silvy. 

"Toen ben ik, op hun aanraden, naar mijn platenfirma gestapt. Daar waren ze ook onmiddellijk enthousiast. En dus ging ik aan de slag. Ik had het geluk dat ik voor mijn plaat de hulp kreeg van het team van 'Liefde voor muziek'-bezieler Jeroen Swinnen.”