VTM

Herman Brusselmans haalt hard uit naar Imke Courtois: “Door die excuustruus ben ik nu dit kwijt”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het was Herman Brusselmans (60) die aan het licht bracht dat analiste Imke Courtois een relatie heeft met voetbalcoach Yannick Ferrera. Iets wat hem niet in dank wordt afgenomen.

Herman deed dat in een column in het vaktijdschrift ‘De Journalist’. Volgens de schrijver is hij daardoor zijn column in Het Laatste Nieuws kwijt. “In mijn columns gaf ik vaak een steek onder water of een schop tegen de kloten van één of andere sportfiguur”, aldus Herman in TV-Familie. “En dat zullen ze niet meer grappig gevonden hebben. Waarschijnlijk heeft het voetbalmilieu druk gezet om mij aan de kant te schuiven. Al zal niemand dat willen toegeven.”

Zo was Herman uitgenodigd om samen met Yannick Ferrera aan tafel te zitten voor een analyse, maar na wat Herman gedaan had, weigerde Yannick dit. “Omdat ik zijn vriendin Imke Courtois had beledigd. Tja, ze is de excuustruus van de voetbalwereld en het zou dus kunnen dat ik eens iets seksistisch over haar geschreven heb. Ach ja, er zijn wel meer mensen kwaad op mij”, besluit Herman Brusselmans.