VTM

Christy blij dat ze terug thuis is na haar verblijf bij boer Jitse: “Sorry hé, dat was daar the middle of nowhere en ook om deze reden ben ik teruggekomen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De 20-jarige Christy reisde naar Noorwegen voor een ontmoeting met de boer van haar dromen. Ze schreef ze in voor ‘Boer Zkt Vrouw’ en mocht op bezoek bij Jitse.

Maar eens Christy daar was, was ze ook snel weer terug thuis. “Ik ben wat impulsief geweest”, bedenkt ze zich nu in TV- Familie. “Door mijn mama heb ik me ingeschreven. Ik had niets te verliezen volgens haar en dat is ook wel zo. En Jitse...Hij zag er best een lieve jongen uit.”

“Maar eens ik daar was, voelde ik geen vlinders in mijn buik. En dat moet toch het begin zijn, vind ik. Dat lijkt met toch het belangrijkste om met iemand een relatie te beginnen, toch?”

"GEEN TOEKOMST DAAR"
Christy voelde er zich ook niet thuis. “Ik vind het enorm knap wat Jitse met zijn boerderij van plan is, maar ik zag daar niet echt een toekomst voor mij weggelegd. Je zit daar ook in the middle of nowhere terwijl ik mensen om mij heen nodig heb.”

“Tijdens mijn verblijfje in Noorwegen heb ik gemerkt dat een groot aantal mensen wel belangrijk zijn. En ik wil Jitse ook niet met zijn gevoelens spelen. En dus ben ik eerlijk geweest tegenover hem en de andere meisjes. Ik wilde Jitse niet kwetsen.”