VTM

K3 zit met een groot probleem in ‘The Voice Kids’: “En het komt niet goed"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Hanne, Klaasje en Marthe hebben het niet makkelijk in ‘The Voice Kids’. Er zijn maar weinig jonge zangertjes die voor hun team kiezen.

“Het is zo dat de echte toppers niet voor K3 kiezen”, luidt het. “Jonge kinderen kiezen meestal voor hen en de oudere kinderen die ze in hun team hebben, kregen ze omdat ze vaak de enige waren die hun stoel toen draaiden.”

“Dan gaat het stuk vlotter bij Gers Pardoel en Laura Tesoro, maar ook Sean Dhondt is al met enkele toppers gaan lopen. Bij K3 zitten ze dus met een groot probleem.”

"JAMMER DAT ER ZO WEINIG KINDJES VOOR K3 KIEZEN"
“Hanne, Klaasje en Marthe moeten meer op hun strepen gaan staan. Ze moeten mee battlen met de andere juryleden. Desnoods moeten ze ook maar door de studio kruipen, zoals Gers. Nu schieten ze altijd tekort. Al is het natuurlijk ook wel moeilijker om dit met drie te doen, dan alleen.”

“Het is bijzonder jammer dat men zo weinig voor K3 kiest. Met Studio 100 achter zich kunnen ze de kinderen de perfecte begeleiding geven. Nee, voor K3 lijkt het niet goed te komen in ‘ The Voice Kids”.