VTM

Het gaat niet goed met Wendy Van Wanten: “Ze huilt veel, is zichzelf niet meer en ze heeft ook nog eens dit vreselijke gevoel”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten en Frans besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Volgens de laatste geruchten moest Wendy kiezen tussen haar zoon Dylan en Frans.

Zanger/pianist Jan Wuytens kent Wendy heel goed. “Het gaat al een tijdje niet goed met haar”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “In maart is ze bij ons thuis haar hart komen uitstorten.”

“Ze huilde veel. Ze was ontzettend down. Ze zat tussen twee vuren in. Ze wilde niks liever dan het contact met Dylan te herstellen, maar ze wist hoe moeilijk het dan met Frans zou worden.”

“Het ging altijd opnieuw daarover. Ze was bang dat het zou escaleren met Frans, zoals het nu ook gebeurd is. Ze zat echt diep, was zichzelf niet meer.”

____________________
"Wendy was bang dat het zou escaleren met Frans, zoals het nu ook gebeurd is. Ze zat echt diep, was zichzelf niet meer"
Jan Wuytens

“Wendy had het gevoel dat ze iedereen rondom haar aan het verliezen was, dat ze geen grond meer onder haar beide voeten voelde. Er leefde bij haar ook de angst dat het publiek iets van pijn en verdriet zou merken.”

“Tijdens de optredens hield ze zich sterk en ik denk niet dat haar fans ooit iets gemerkt hebben, maar eenmaal van de bühne kwamen de tranen op en werd ze enorm teneergeslagen.”