VTM

Laura Tesoro krijgt verrassend telefoontje van Studio 100: “Groot compliment"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Laura Tesoro (22) heeft een verrassend telefoontje gekregen. Het telefoontje kwam van Studio 100.

Het is geen verrassing dat de musical ‘40-45’ een groot succes zou worden, maar het is nog groter geworden dan dat. De vraag naar tickets is nauwelijks bij te houden.

Studio 100 werkt al met twee casts, een groene cast en een blauwe cast. En zelfs dat blijkt niet genoeg.

En dus moeten er acteurs worden toegevoegd. Studio 100 belde daarom naar Laura Tesoro met de vraag of zij ook niet wil deelnemen aan de musical.

Laura stemde toe. Ze zal vanaf 13 februari de rol van het joodse meisje Sarah spelen. “Ik wissel de rol af met Clara Cleymans en Nathalie Meskens”, verduidelijkt Laura in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben het minst actrice van ons drie, maar ik wil zeker niet onderdoen. Ik ben al begonnen het instuderen van mijn tekst. Ik vind het vooral een mooi compliment dat Studio 100 mij gevraagd heeft voor die rol.”

“Het is toch al tien jaar geleden dat ik nog op de scène stond. Om dan deel uit te maken van zo’n spektakel, dat is echt fantastisch.”

"De rol geeft mij geen stress. Ik zie het gewoon als een uitdaging en daar hou ik wel van"

Laura blijft er nuchter onder. “De rol geeft mij geen stress”, gaat ze verder. “Ik zie het gewoon als een uitdaging en daar hou ik wel van. Als staat de oorlog zelf wel ver van mijn bed, op de première kwam alles wel heel dichtbij.”

“Ik weet niet hoe dat op de scène zal voelen. Ja, in het stuk moet ik ook Jonas Van Geel kussen. Ik ken hem nog van bij VTM, maar het is de eerste keer dat we samenwerken aan een project.”