VTM

Karen Damen staat voor een zeer moeilijke en belangrijke keuze: “Ik ga een beslissing moeten nemen en ik weet het niet”

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen kan je vanavond aan het werk in 'Dancing With Stars'. Dat programma start straks op Vier.

Karen heeft zich de voorbije weken op het dansen gecontreerd. Het zal haar ook wat afleiden want ze weet niet goed of ze nog voor een tweede kindje zou gaan of niet. 

“Ik heb altijd gedacht dat als je over de 40 bent dit niet moet doen. De tijd dringt en als ik nog een tweede kind wil, moet het nu gaan gebeuren. Dat is een moeilijke keuze”, bedenkt Karen zich bij Radio 2.

“Ik geniet er ook wel van dat Sky een beetje zelfstandig wordt. Ik ben onlangs bij de bakker een brood gaan halen en is dan hij alleen thuis gebleven. Er stond toen zeven man voor mij bij de bakker. “

“Ik wilde toen al te bellen. Maar toen ik terug thuiskwam zat hij nog steeds met zijn iPad te spelen. Hij was heel fier dat het hem gelukt was.”

“Maar om dan terug naar de pampers te gaan, ik weet niet. Ik vond dat ook wel leuk, maar je bent je vrijheid weer kwijt. En ik heb ook mijn nachtrust nodig met het ouder worden. Als er een accidentje zou zijn, dan wel want dat is het lot. “

“Misschien dat ik bij een tweede kindje er naast begin te slaan. Dan kan Sky beter een rustige mama hebben die gelukkig is dan één die weer stress krijgt door het tweede kindje. Ja, ik merk wel aan mezelf dat ik redelijk egoïstisch ben.”