VTM

Christoff na zijn huwelijksaanzoek van afgelopen weekend: “Over dit zijn we het nog niet eens”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: YouTube
Voor het oog van 12 miljoen kijkers ging Christoff (42) door zijn knie om een huwelijksaanzoek te doen. Zijn vriend Ritchie (27) stemde toe.

Samen met zijn Florian Silbereisen en Jan Smit is Christoff de vaste presentator van het programma ‘Schlagerboom’. Zaterdag werd het in Duitsland een speciale aflevering.

Maar wat als Ritchie ‘nee’ had gezegd? “Ik had daar wel rekening mee gehouden”, zegt Christoff in Het Nieuwsblad. “Je weet maar nooit dat hij zou panikeren op een podium voor duizenden mensen. Dus was mijn aanzoek mislukt, dan waren we gewoon met de show doorgegaan.”

"WE TROUWEN PAS OVER ANDERHALF JAAR"
“Wanneer we gaan trouwen? Dat is nog niet voor meteen. We trouwen over 1,5 jaar”, gaat Christoff verder. “Over de stijl moeten we het nog hebben. Ik zie het eerder groot terwijl Ritchie het klein wil houden. En een precieze datum moeten we ook nog vastleggen.”

“We wonen nu al geruime tijd samen, dus in de praktijk zal er niet zoveel veranderen. Maar ik wil Ritchie graag wat zekerheid bieden. Ik reis voor mijn job veel, stel dat er mij iets overkomt, dan wil ik niet dat Ritchie met lege handen achterblijft. En natuurlijk is trouwen ook een manier om te zeggen dat ik hem ontzettend graag zie.”

Tags christoff