VTM

Evi Hanssen: "Ik heb toen heel diep gezeten en me éénzaam gevoeld"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evi Hanssen was lange tijd vrijgezel. Maar nu heeft ze het geluk weer gevonden. Evi is tegenwoordig samen met Kürt. De twee zijn zeer gelukkig samen.

Evi had het niet makkelijk na haar echtscheiding. “Ik heb toen diep gezeten”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Het was een heel moeilijke periode in mijn leven. Ik heb mij veel éénzaam gevoeld, ondanks ik familie, collega’s en vrienden om mij heen had. Ik stelde mij ook niet meer open voor de liefde. Waarom niet? Ik denk dat ik niet meer gekwetst en teleurgesteld wilde worden. 

“Vroeger hield ik mijn lieven altijd zolang mogelijk verborgen. Het kon gebeuren dat ik een half jaar of zelfs een jaar een relatie had voordat de media het wisten en dan nog was ik slechtgezind omdat ze erachter waren gekomen.” Maar nu is het anders. "Bij Kurt (Loyens, red.) had ik metéén zoiets, van: 'Dit is 'm! Boeken dicht, het is in orde, gedaan met zoeken!'"

“Het rare is dat ik nooit heb beseft dat het de liefde was die ik zo miste. Pas sinds ik Kurt ken, weet ik dat het dat was: er heeft heel lang een leegte in mijn hart gezeten.”