VTM

Dochter van Lynn Wesenbeek weet het even niet meer: “Met deze dingen worstel ik momenteel, het maakt me onzeker”

bron: Nina
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lauren Versnick is de dochter van Lynn Wesenbeek. Het 24-jarig model lijkt erg zelfzeker, maar dat is zeker niet altijd zo. Lauren stelt zich enkele belangrijke vragen.

“Veel jonge mensen bezwijken onder de druk”, bedenkt Lauren zich in Nina. “Daar ben ik me van bewust. Ze worden constant geconfronteerd met mensen die een fantastisch leven hebben - zo lijkt het toch online. Zelf ben ik daar minder vatbaar voor. Want ik ben gelukkig met wie ik ben.”

“Nu klink ik heel zelfverzekerd, wat natuurlijk niet altijd zo is. Als twintiger worstel ik met de nodige onzekerheden. Ben ik goed bezig? Wat kan er beter? Hoe ik zie ik mijn toekomst? Ik stel me veel vragen. Mama heeft me al vaak aangeraden om af en toe wat rustmomentjes in te bouwen. Het leven is geen steile weg omhoog naar de top van de berg. Het kent vele omwegen en bochten.”

“En sla je eens een verkeerd pad in? Dat kan gebeuren”, gaat Lauren verder. “Draai om en wandel verder. Maak fouten, wees niet bang. Het leven is geen onomkeerbaar pad, alleen de dood is onomkeerbaar.”