Verontrustend nieuws over prins Harry en Meghan: "Ze zijn helemaal op hol geslagen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sinds een halfjaar maakt Meghan deel uit van het Britse koningshuis. De komst van Meghan gaat in ieder geval niet onopgemerkt voorbij.

De komst van Meghan zorgt voor een heuse storm in de entourage van haar man prins Harry. Ze was nog maar net daar of haar hulp Melissa nam al ontslag. Het was een eerste zware klap voor Meghan. “Zij had een cruciale rol tijdens het huwelijk van Meghan. Ze is enorm getalenteerd en zal dan ook enorm gemist worden in de koninklijke hofhouding”, klinkt het vanuit een bron in het paleis bij Het Nieuwsblad.

Vooral de voorbereiding van hun huwelijk was heftig. Prins Harry zou die periode erg humeurig en dritig zijn geweest volgens koninklijk biograaf Robert Jobson. Het deed ook assistente Melissa afhaken. En Meghan is volgens haar voormalige agente Gina Nelthorpe-Cowne sowieso al kieskeurig. “Niet alleen als het gaat om haar kleding, maar ook om de mensen met wie ze werkt. Ze schrijft iedereen af die haar visie niet deelt”, aldus Nelthorpe-Cowne.

“Eén lid van de hofhouding verliezen; dat kan altijd gebeuren. Maar drie verliezen in een paar maanden; dan lijkt men op hol geslagen”, reageert een lid van de hofhouding aan Daily Mail. En binnenkort vertrekt ook privésecretaris Samantha Cohen. Ze was enorm trouw aan het Britse koningshuis. Zij kreeg nota bene de eervolle taak van koningin Elizabeth om Meghan op het leven als een lid van het koninklijk huis voor te bereiden. Zo was ze ook op de bruiloft van prins Harry en Meghan aanwezig en zorgde ze ervoor dat de voormalige actrice goed voor de dag kwam tijdens haar belangrijke eerste verschijning als royal, bij het tuinfeest van prins Charles op Buckingham Palace.