VTM

Acteur uit 'De Buurtpolitie' blijkt drugsverslaafde te zijn: "Hij dreigde om een kogel door mijn kop te jagen"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Souliman De Croock (33) kennen we van bij 'De Buurtpolitie'. Hij speelt er de rol van inspecteur Aziz.

Er waren afgelopen zomer al geruchten dat Souliman gebroken zou hebben met zijn zwangere vriendin Jennifer, maar zij bevestigde toen nog dat dit niet zo was. Nu klinkt het helemaal anders. Jennifer contacteerde Dag Allemaal om te zeggen wat er echt aan de hand is.

"Ik zat op dat moment naast Souliman", zegt ze. "Ik kon niet eerlijk zijn. De waarheid is dat ik bij hem ben weggegaan toen ik zijn duistere kanten leerde kennen. Soulimans leven hangt aan elkaar van leugens. Het begon met een dubbele enkelbreuk die hij voor de zomer opliep. Gevallen? Niets van waar, hij is onder invloed van alcohol en cocaïne van de trap gesukkeld...in een homobar."

"Hij zei: 'Het is niet omdat we samen zijn dat ik geen homobar mag binnengaan'. Maar over twee maanden beval ik wel van z'n kind. Dan hoor je toch liever iets anders. We gaan soms ook met andere mensen eten. Dan neemt hij de duurste gerechten van de kaart en gaat hij lopen zodat de anderen moeten betalen. Hij heeft zelfs al gedreigd om een kogel door mijn kop te jagen, omdat ik hem met zijn leugens confronteerde. Ik durfde zelfs niet naar de politie te bellen toen. Hij was onder invloed, ik probeerde enkel onze relatie te redden, maar nu...We zien elkaar alleen nog bij de rechter."

Souliman zegt dat Jennifer jaloers is. "Allicht omdat ik intusen al een nieuwe vriendin heb. Ik ben ook heel gelukkig. En in mijn ogen heeft ze zelf beslist om voor dat kindje te zorgen, samen met haar moeder. Het is nu zo, ik heb de bladzijde definitief omgeslagen."