VTM

‘Buurtpolitie’-acteur Souliman De Croock bezorgt zijn ex-vriendin een blauw oog: “En ik maak je kapot, samen met je moeder en vader”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Er blijven maar verontrustende berichten komen over Souliman De Croock. Hij speelt de rol van Aziz in ‘De Buurtpolitie’.

in het nieuws. Dat is nu weer het geval na een getuigenis van zijn meeste recente ex-vriendin Amber in Dag Allemaal.

Amber kon een heftige ruzie tussen haar en Souliman stiekem filmen. “Ik maak u kapot”, zou de beschonken acteur gezegd hebben. “Ik maak ook mijn andere ex-en Jennifer en Heidi kapot en uw vader en u moeder ook.”

Amber is bang. “Dat zijn niet zomaar loze dreigementen van hem in een dronken bui. Op een dag doet hij echt eens iemand iets aan. Of zichzelf, dat kan ook. Het gaat compleet de verkeerde richting uit hem. Hij is drank - en drugsverslaafd. Er moet iets gebeuren om hem weer bij z’n zinnen te brengen.”

“Een drietal weken geleden heb ik nog eens een aanvaring gehad met hem. En toen heeft mij zelfs een blauw oog geslagen. Kijk, ik was te weten gekomen dat hij me aan de kant wilde schuiven en vroeg naar wat zijn bedoelingen waren. Ik was aan het rijden en hij trok plots aan mijn stuur. Toen ik vroeg om uit te stappen sloegen zijn stoppen door. Hij heeft me al verschillende keren verwond."