VTM

Vrouw van Michael Schumacher heeft nieuws over haar man: "Er is nog hoop"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is in december al vijf jaar geleden dat Michaël Schumacher betrokken raakte bij een vreselijk ski-ongeval. Het is zeer zeldzaam, maar nu heeft zijn vrouw toch gesproken over haar man zijn medische toestand.

Michael Schumacher (49) en Corinna (49) zijn al 23 jaar getrouwd. Ze beleefde samen met haar man zijn hoogdagen in de Formule 1. Vandaag is de situatie helemaal anders. Ze moet al vijf jaar lang zorgen voor haar man.

Schumacher lag zijn ski-ongeval weken in de coma. Dat was in december 2013. Corinna waakte al die tijd aan het bed van haar man. Toen hij het ziekenhuis mocht verlaten, zorgde ze in hun luxevilla aan het Meer van Genève voor de beste omstandigheden voor de verdere rehabilitatie en ze nam de beste artsen en verpleegsters in dienst, schrijft Het Nieuwsblad.

BRIEF
Een fan schreef een lied voor Schumacher en stuurde het door naar de familie. Tot haar grote verbazing kreeg de onbekende Duitse componist Sascha Herchenbach antwoord van Corinna. "We weten allemaal dat Michael een vechter is en niet opgeeft", schreef ze in een brief aan de componiste.

“Ik had niet verwacht een antwoord te krijgen en was overweldigd”, vertelt Sascha Herchenbach aan het Duitse magazine Bunte. “De brief was met de hand geschreven en ondertekend door Corinna op haar briefpapier. Ze schreef dat ze heel dankbaar was voor het geschenk en haar en haar familie in deze moeilijke tijd hielp."