VTM

Bo Van Spilbeeck bijzonder boos: "Zoiets had je over mij niet moeten zeggen"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bo Van Spilbeeck (59) krijgt de laatste tijd zeer kwetsende commentaren over haar heen. De reacties op Facebook zijn zeer heftig.

En ook de uitspraak van schrijver Marnix Peeters doet er geen goed aan. "Ik heb het gevoel dat Bo haar stem forceert", zei hij. "Ze doet me aan Daffy Duck denken. Ik geloof haar soms niet in een nieuwsuitzending. Dat is best vervelend."

Een week later liep Marnix haar tegen het lijf op de boekenbeurs. "Die vergelijking van Daffy Duck had echt niet gehoeven", reageerde Bo. Marnix heeft geen spijt van zijn uitspraken. "Nee, want Bo begreep het ook wel. Blijkbaar had Birgit Van Mol, die logopediste is, ook al een opmerking gemaakt over haar stem", zegt hij in TV- Familie.

"Bo beseft zelf ook wel dat haar stem een pijnpunt blijft. Maar dat zal volgens mij zo blijven. Ik woon in de oostkantons en ik heb een buurman die vrouw is geworden. En als zij 's ochtends haar honden binnenroept, hoor toch een diepe stem, hoor. Da's bij haar het enige waar je aan merkt dat ze man is geweest. Bo en ik hebben geen ruzie. Ik heb op de boekenbeurs tien minuten geanimeerd met haar staan praten. Ik vond het fijn om haar eens in het echt te zien."