Viktor Verhulst streng voor zichzelf : "Het is niet omdat Gert mijn vader is, dat het niet goed moet zijn"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst heeft, net zoals vorig jaar, de nieuwste kerstshow van Samson en Gert geschreven. Deze show is vanaf 22 december te bewonderen. Viktor Verhulst beseft dat het even goed moet zijn zoals vorig jaar.

"Ik vond het niet per se moeilijker of makkelijker om voor de tweede keer een show te schrijven’, vertelt Viktor. "Ik ben vertrokken vanuit mijn idee, dat ik na mijn uren verder heb uitgewerkt. Daarnaast heb ik ook kunnen rekenen op een straf team hier bij Studio 100."

"Moest ik echt iets afleveren dat op niets trok, dan had ik dat al lang gehoord. Het is niet omdat Gert mijn vader is, dat het niet goed moet zijn. Maar ik ben er redelijk gerust in, want ze hebben mij toch niet terug naar het koffiezetapparaat verbannen. En mijn vader heeft het scenario ook niet in de vuilbak gekeild."

Viktor heeft veel vertouwen. "Zonder verwaand te klinken: ik denk dat ik mij, door mijn achtergrond, heel goed in de verschillende personages kan verplaatsen. Ik weet wat pakweg de burgemeester wel en niet zou doen."